META

För-förord till META (in Swedish)


När jag bestämde mig för att skriva en roman var det för att jag ville berätta en personlig berättelse om nutida och framtida samhällsutveckling.

Jag var inspirerad av mina upplevelser och var full av idéer, och ville samtidigt göra ett seriöst försök att använda resultat och erfarenheter från min professionella vardag på olika forskningsinstitut.

Jag ville skapa ett format som var högst realistiskt, men samtidigt för forskningsvärlden ovanligt sätt att presentera resultat från studier, projekt och erfarenheter, för att nå en publik som vanligtvis inte deltar eller läser sådant material, men som i allra högsta grad påverkas. Och vise versa ville jag skriva om frågor och teman som jag upplevde sällan återfanns i romaner.

Jag tyckte då att samtalet om vad vi måste göra åt en samhällsutveckling som går åt fel håll hade stagnerat. Det tycker jag fortfarande. Så efter att ha vänt och vridit vänt på frågan hur META bäst når er läsare kom jag med tiden fram till att jag i ett första steg självklart ska börja lägga upp META här på min blogg, tillgänglig för alla att läsa helt gratis.

Det vore väldigt roligt om ni delar med er av tankar och synpunkter under läsningens gång! Frågor, funderingar, etc – tveka inte!

Tycker ni om läsningen av META skulle jag uppskatta om ni vill tipsa vänner, kollegor och bekanta.

Vi hörs! Daniel

Tagged

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.